Ziet uw trap er na jarenlang intensief gebruik niet meer uit? U bent bij Leen Hoogendijk op het juiste adres! Welkom in de wereld van Reno Stairs®, de beste traprenovatie voor uw trap.

Met de knowhow van vele houtsoorten en de jarenlange ervaring in de verwerking van hout en houtproducten heeft Reno Stairs® een uniek traprenovatie systeem ontwikkeld voor zowel dichte als open trappen.

 

Het gepatenteerde Reno Stairs® systeem voor traprenovatie cq vernieuwing is uniek en heeft zich bewezen een succesvol en eerlijk product te zijn. In dit product worden alleen hoogwaardige en milieuvriendelijk materialen verwerkt. Leen maakt uw trap weer als nieuw en weg is uw ergernis!

 

De Reno Stairs® collectie bestaat inmiddels uit twee verschillende uitvoeringen, MultiGarant® D20 voor houten overzettreden en LamiGarant® voor laminaat overzettreden.

Welkom.
Hoe werkt het?.
Leerherstel.
Meubelherstel.
Vloerherstel.
Traprenovatie.
Contact.

 

Door een staaltje vakmanschap is het ook mogelijk om de zijwangen van de trap te laten bekleden met hetzelfde hout of laminaat als de traptreden. De zijwangen zijn de zijkanten van de trap, naast de traptreden, deze worden per trede op maat gemaakt (zie de foto hiernaast). Informeer naar de mogelijkheden.

 

We noemen u wat voordelen van het Reno Stairs® systeem:

 

- Voordelig een nieuwe trap, zonder breken of beschadiging;

- Eenvoudige montage d.m.v. uniek systeem "gestandaardiseerde maten";

- Overzettreden leverbaar in diverse houtsoorten en natuurlijke laminaat-dessins;

- Stootborden leverbaar in diverse dessins en diverse materialen;

- Geschikt voor elk model oude en nieuwe, open of dichte trap;

- Het MultiGarant® systeem voldoet aan het nieuwe bouwbesluit.

 

Neem snel contact op om een afspraak te maken!

 

Ook voor traprenovaties geldt dat wij minimaal 10% goedkoper zijn dan onze concurrenten.

Traprenovatie bij u aan huis!

 

Het Reno Stairs® concept werkt met unieke opzet-traptreden die over uw bestaande trap worden gemonteerd. Wij komen bij u langs, voeren een trapinspectie uit, meten de trap op, brengen een offerte uit en als u hiermee accoord gaat, komen wij de traptreden bij u plaatsen. Het resultaat? Een splinternieuwe trap voor een scherpe prijs!